Pàgines

dimarts, 5 de juny del 2012

Netejar la casa sense esforç



-Pots aprofitar el vapor de les dutxes o dels banys per passar una baieta de microfibra per la mampara i d'aquesta manera impediràs que s'hi enganxin les taques de les gotes d'aigua. Fes el mateix amb les rajoles: quedaran impecables i estaran netes durant més temps.

-A la cuina, tingues sempre a mà un rotlle de paper absorbent per treure els líquids, salses, etc. que es puguin vessar a damunt del taulell o de la vitroceràmica, perquè no hi quedi la taca. Posa els setrills en una safata petita, si no en porten, així no deixaràs cap rastre de greix. Als prestatges de la nevera on hi tinguis les llaunes i els pots posa-hi làmines adhesives (n'hi ha de transparents), ja que podrien oxidar-se i deixar-hi marques.

-Al passar la mopa pel menjador, o l'aspiradora, cobreix amb cinta de pintor les potes i els sòcols dels mobles que corrin perill de ser colpejats o rascats. Utilitza escombres de goma: aixequen menys quantitat de pols.

-Si talles el pa a la taula, utilitza safates amb un recollidor d'engrunes. Posa estalvis a sota dels plats calents per evitar que es cremin les estovalles o que hi deixin cercles.

-Un llençol a sota de la funda nòrdica evitarà taques, i una safata per buidar les butxaques a la tauleta de nit, les rascades.

-Tria coixins amb fundes amb cremallera perquè sigui més fàcil rentar-les, inclosos els seients i els respatllers dels sofàs. I opta per teles que es puguin rentar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada