Pàgines

divendres, 15 de juny del 2012

Les 5 plantes d'interior més resistents

Aquí tens cinc plantes d'interior que suporten molt bé les condicions d'un pis o d'una casa, i són ideals per començar a conviure amb el món vegetal i aprendre a cuidar-les.

Les iuques

La varietat que es cultiva per interior és una de les més resistents. S'adapten a qualsevol lloc de la casa i necessiten poques atencions.















Les kenties

Són petites palmeres que poden assolir els 3 metres d'alçada. S'adapten molt bé al cultiu en test. Necessita un lloc molt ampli, ja que les seves boniques fulles no haurien de tocar enlloc. Es coneixen popularment com a "reines del saló".
















Les dracaenes

Anomenats "troncs del Brasil" o "troncs de la felicitat", es tracta d'una família molt resistent, i no ens equivoquem a l'assegurar que són les plantes que suporten millor les adversitats dels interiors.

















Els potus

Són plantes enfiladisses o penjants procedents de les zones més càlidesl del planeta. Creixen abundantment amb fulles espectaculars en els seus hàbitats naturals, enfilant-se i penjant dels arbres. S'adapten a qualsevol lloc de l'interior i ho resisteixen quasi tot.











Les nolines

Són originàries de Texas i Mèxic. allí es poden trobar exemplars de fins a 10 metres d'alçada. Gràcies a la seva resistència en llocs saturats de fu i olors, és coneguda com a "menjafum".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada