Pàgines

dissabte, 2 de juny del 2012

Els paraigües, els para-sols i els tendals



Impermeabilitzar un paraigües nou

Dóna-li la volta al paraigües i arruixa tota la tela amb laca per al cabell. Eixuga'l a l'aire lliure i no el tanquis fins que estigui totalment eixut.

Excés d'aigua als paraigüers

Per absorbir l'excés d'aigua que es deposita als paraigüers, talla un tros d'escuma gruixuda i col·loca-la al davall de tot.

Netejar el para-sol

Els para-sols, a l'igual que els tendals, tenen una vida útil molt curta si no es cuiden bé. Si el teixit del para-sol és de cotó, acrílic o de fibra de vidre, pots fregar-lo amb un fregall humitejat amb aigua i sabó per netejar-lo. És important que el deixis eixugar obert, perquè no hi surti floridura a la tela. Un cop net, hauràs de dur a terme un manteniment periòdic i passar-hi l'aspiradora de tant en tant. Si té taques de floridura negres, pots netejar-les amb aigua i lleixiu. Prova abans en una zona no visible si el teixit destenyeix.

Tendal a punt

Passa-hi l'aspiradora per eliminar la pols i, després, frega la superfície amb un fregall humitejat amb aigua i sabó. Si té taques, treu-les amb un raspall d'arrels mullat amb aigua i sal. Esbandeix-lo amb aigua i retira l'excés d'humitat amb una baieta. Deixa'l eixugar estès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada